My Blog

Går det att få lokalvård på natten?

När det handlar om företagsstäd är lokalvård på natten en möjlighet. Fast det är inte nödvändigtvis så att städarna kommer efter 12 för att sedan skura fram till morgonen. Med nattstädning på företag menas ofta kvällstimmar. Det vill säga tiden efter det att alla som jobbar på platsen har gått hem.

Fördelar med lokalvård på kväll och natt

Det finns flera viktiga fördelar med att få företagsstäd på natten. När lokalvård ges efter kontorstid blir det lättare för städaren att:

  • Komma åt ytor som annars är upptagna av de som jobbar på arbetsplatsen.
  • Jobba snabbt och ostört.
  • Städa utefter en plan som inte hindras av olika aktiviteter.
  • Få en bättre överblick över vad som verkligen behöver göras.

Dessutom kan städaren som gör rent på företaget under kväll och natt lyssna på musik utan att störa andra. Det kan vara något som får betydelse. Eller så kanske lokalvårdaren väljer att ha det helt tyst för att det känns bäst. Ingen kommer att sätta på radion vid sin arbetsplats och störa arbetet med företagsstädet!

Flexibelt företagsstäd är viktigt

Oavsett om ni behöver städningen under hela dagen eller bara på kvällstid är det viktigt att ni får flexibel lokalvård. Den ska anpassas till de faktiska behoven. Det kan betyda att en företagsstädare kommer varje kväll eller dyker upp en gång i veckan.

Med goda rutiner på arbetsplatsen blir städningen ofta effektivare. Det kan alltså vara bra att jobba med en städfirma som ger företagsstäd med anvisningar om vad som kan förberedas. Det kan vara något så enkelt som en skylt i köket som visar var använda koppar ska placeras.

Comments Off on Går det att få lokalvård på natten?