My Blog

Ska du satsa på klänning med mönster?

Det ser så fint ut på bilder och film. En klänning med ett spännande mönster som får tyget att verka levande. Men vill du ha klänningar med mönster? Det är inte alla som passar i alla mönster och det kan vara bra att tänka på. Ibland kan ett mönster leda till att plagget känns för intensivt.

En klänning som du trivs i

Kanske har du varit med om att plocka upp en randig tröja i en butik och blinka till lite när du ser på den. Du tycker att ränderna är fräscha men det är något med mönstret som får dig att se i kors. Precis samma sak kan hända med en klänning men då pratar vi om mycket mer tyg!

Det är viktigt att trivas i kläder. När du köper en ny klänning som är mönstrad får det inte vara färg och bilder som du får huvudvärk av. Om du hela tiden kommer att lägga märke till dina kläder kan det bli tröttsamt.

Välj mönster som känns behagliga. Då kommer du att trivas i klänningen mycket mer. Tänk också på att om du känner dig snurrig av att se på ett visst mönster finns risken för att andra i din omgivning kommer att känna samma sak.

Mönster som påverkar din figur

Tänk om du kunde gå ner i vikt med hjälp av en mönstrad klänning. Det kan du inte men du kan faktiskt se smalare ut till exempel med långrandigt. Randigt på tvären kan ge precis motsatt effekt och kan vara av intresse för dig som vill se lite större och bredare ut.

Utnyttja mönstrets kraft för att se snyggare ut. Läs mer om hur olika mönster kan få olika figurer att se annorlunda ut. Det här är spännande och något som kan ta ditt intresse för vackra klänningar till en helt ny nivå!

Comments Off on Ska du satsa på klänning med mönster?